Onze All-In partners

Het grootste carrière-
evenement van Nederland

150+ bedrijven
2500 studenten
70 activiteiten

Bedrijfsaanmelding
gesloten
Studentaanmelding
gesloten

Organiseer jij editie 2020 van de Bedrijvendagen?

Voor het collegejaar 2019-2020 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders! Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en nu al een kijkje nemen in het bedrijfsleven? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een van de grootste carrière evenementen in Nederland? Dan is een bestuursjaar bij de Bedrijvendagen Twente wellicht iets voor jou! Klik hier voor meer informatie!

Je kunt vanaf 3 april solliciteren voor één of meerdere functies. Dit kun je doen door je cv en een motivatiebrief naar info@bedrijvendagentwente.nl te sturen.
De sollicitatiedeadline is 21 april.

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?

Succesverhalen

De Bedrijvendagen biedt kansen voor studenten om in contact te komen met interessante bedrijven en om de baan te vinden die ze altijd al wilden hebben. Deze video is een voorbeeld van wat je kunt bereiken door deel te nemen aan de Bedrijvendagen activiteiten.

Weet jij andere succesverhalen? Laat het ons weten door te bellen (053-4893898) of stuur een e-mail naar pr@bedrijvendagentwente.nl.