Bedrijfsaanmelding
is gesloten
Studentaanmelding
is gesloten

De Openingsweek

De Bedrijvendagen zijn begonnen! Dat is de boodschap die we willen verspreiden onder alle studenten tijdens de Openingsweek. In deze week vindt nog geen daadwerkelijk contact met bedrijven plaats, maar wordt de aandacht vooral gevestigd op de aftrap van het evenement. Dit wordt gedaan met verschillende leuke activiteiten als de Kick-off, een lunchlezing van Gerard Ekdom en De Grote Netwerkshow. Daarnaast is er de mogelijkheid om je voor alle activiteiten in te schrijven en worden er unieke gadgets uitgedeeld.

Kick-off
dinsdag 14 februari

De Bedrijvendagen Twente gaat van start met de Kick-off! Stap in de Bedrijvendagen Express die je meeneemt naar het Sweet Sugar Candy Land op het O&O-plein. Tijdens de Kick-off is er altijd wat leuks te doen, zo staat er dit jaar een funhouse en maak je kans op het winnen van te gekke prijzen! Kom samen met ons de start van de Bedrijvendagen 2017 vieren en geniet van heerlijk gratis eten in onze loungebar. De studenten die zich tijdens de Kick-off inschrijven ontvangen een exclusieve gadget.

Wanneer: Dinsdag 14 februari 10:00 - 17:00
Waar: O&O-plein

Lunchlezing door Gerard Ekdom
Woensdag 15 februari

De lunchlezing wordt elk jaar ervaren als een groot succes. Niemand minder dan Gerard Ekdom zal dit jaar de lunchlezing verzorgen. Gerard Ekdom is een van de meest succesvolle radio-dj’s van Nederland. Zijn lezing zal zeker een inspiratie zijn voor jouw toekomstige carrière. Na afloop is er de mogelijkheid om een gratis lunch mee te pakken en je in te schrijven voor alle activiteiten!

Wanneer: Woensdag 15 februari 12:45 - 13:30
Waar: Waaier 1 & Waaier 2

De grote netwerkshow
donderdag 16 februari

Wil jij de ins en outs van het netwerken op een ludieke manier ontdekken? Kom dan naar De Grote Netwerkshow! Een deskundige op het gebied van netwerken zal laten zien hoe jij jouw netwerk het beste kunt opbouwen. Hij zal inspelen op herkenbare situaties in het bedrijfsleven en verschillende tips en tricks meegeven. Naast het delen van zijn eigen ervaringen zal de spreker het publiek bij zijn show betrekken en aan het eind van de show zal er daadwerkelijk een groot netwerk opgebouwd zijn! Na afloop staat er een lekkere lunch klaar en is er ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor alle activiteiten!

Wanneer: Donderdag 16 februari 12:45 - 13:30
Waar: Waaier 2