Bedrijfsaanmelding
is gesloten
Studentaanmelding
is gesloten

De kennismakingsweek

In deze week kunnen de eerste contacten met interessante bedrijven worden gelegd. Lees op deze pagina welke mogelijkheden er tijdens de Carrièrebeurs op 1 en 2 maart zijn om de deelnemende bedrijven te leren kennen en om jouw professionele uitstraling te verbeteren. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de cv-workshop onder professionele begeleiding je (eerste) cv op te bouwen.

Activiteitenoverzicht Kennismakingsweek

cv workshop

Dit jaar wordt voor het eerst een cv-workshop georganiseerd. Ben jij eerste- of tweedejaars student en wil je alles weten over het maken van een goed cv? Dan is de cv-workshop wat voor jou! Tijdens deze professionele workshop word je begeleid in het opbouwen van je (eerste) cv en zullen er veel handige tips worden gegeven. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop, dus schrijf je snel in!

Wanneer: Maandagavond 27 februari
Waar: The Gallery

Lees meer

De carrièrebeurs

Tijdens de tweedaagse Carrièrebeurs komen ruim 140 verschillende bedrijven naar de campus om jou te ontmoeten! Technici, recruiters en UT-alumni staan hier klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dan zeker een kijkje nemen! Kijk in het activiteitenoverzicht of in het Bedrijvendagen boek om te zien welke bedrijven op welke dag komen. Beide dagen worden afgesloten met een netwerkborrel. Voor de Carrièrebeurs hoef je je niet in te schrijven, je kunt gewoon langskomen!

Deelnemende bedrijven

Bedrijfspresentaties

Tijdens de Carrièrebeurs zullen een aantal geselecteerde bedrijven een bedrijfspresentatie geven. Een werknemer van een bedrijf zal tijdens een korte presentatie de bedrijfsvoering en de werkzaamheden toelichten. Ook is er tijdens de presentaties de mogelijkheid om vragen te stellen en kan er worden ingegaan op de mogelijkheden die het bedrijf biedt. Ben jij geïnteresseerd in een bepaald bedrijf? Kijk dan snel even in het activiteitenoverzicht of ze een presentatie geven. Je kunt je bij alle bedrijfspresentaties aansluiten zonder je in te schrijven.

Overzicht bedrijfspresentaties

Verbeter je professionele uitstraling

Tijdens de Carrièrebeurs zijn er verschillende mogelijkheden om je professionele uitstraling te verbeteren. Zo is Qompas beide dagen aanwezig voor een cv-check en kun je door Handstand je portfolio laten checken. Daarnaast is The Chain Company aanwezig om je te helpen met het verbeteren van je LinkedIn pagina en kun je hiervoor een nieuwe profielfoto laten maken door een professionele fotograaf.

Carrière-
beurs 2016

In februari en maart 2016 vond de 33ste editie van de Bedrijvendagen Twente plaats. In deze galerij vind je een een impressie van de Carrièrebeurs, de grootste activiteit van de Bedrijvendagen. Ruim 140 verschillende bedrijven waren aanwezig op de campus van de Universiteit Twente om in contact te komen met de studenten. Ben je opzoek naar een (afstudeer)stage, een baan of ben je gewoon aan het oriënteren, kom dit jaar dan zeker een kijkje nemen!