Teaser 2017

Bekijk hier de teaser van editie 2017!

Bedrijfsaanmelding
is gesloten

Upcoming: Carrièrebeurs

Terwijl we terugblikken op een geslaagde Openingsweek zijn we alweer bezig met de laatste voorbereidingen voor de volgende activiteit: de Carrièrebeurs op 1 en 2 maart! Op de beurs, die zal plaatsvinden op de campus (Ganzenveld), zijn 150 bedrijven aanwezig om in contact te komen met de studenten, alumni en PhD-ers van de UT. Dus wil jij je oriënteren op de arbeidsmarkt of ben je op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of een baan? Kom dan vooral een kijkje nemen! Voor de beurs hoef je je niet in te schrijven.

Na de beurs volgen de Voorbereidingsweek en de Ambitieweken. Voor de activiteiten in deze weken moet je je inschrijven. Dit kan tot vrijdagavond 3 maart, 23:59.

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom inschrijven?

Prof.dr. Thom Palstra
Rector Magnificus Universiteit Twente
format_quoteBenut de kansen die de Bedrijvendagen Twente jou biedt. Het gaat om jouw toekomst!format_quote

Schrijf je nu in!

Aftermovie
Carrièrebeurs 2016

Bekijk deze video voor een sfeerimpressie van de Informatiemarkt van 2016 (deze heeft dit jaar een nieuwe naam gekregen: Carrièrebeurs). Ruim 140 bedrijven waren aanwezig op de campus van de Universiteit Twente om in contact te komen met studenten, promovendi en alumni!