Aftermovie Carrière-
beurs

Bekijk hier de aftermovie van de Carrièrebeurs van editie 2017!

Bedrijfsaanmelding
is gesloten
Studentaanmelding
is gesloten

Data Carrièrebeurs 2018

De Carrièrebeurs van de Bedrijvendagen Twente 2018 zal plaatsvinden op woensdag 14 en donderdag 15 februari 2018. In september zal er met de organisatie van komende editie worden gestart. Als u nu al interesse heeft in deelname dan kan dit aangegeven worden door een mail te sturen naar acquisitie@bedrijvendagentwente.nl. Wij zullen dan in september/oktober contact met u opnemen.

Aftermovie
Carrièrebeurs 2017

Op 1 en 2 maart vond de jaarlijkse Carrièbeurs van de Bedrijvendagen Twente plaats. Ruim 150 bedrijven waren verspreid over twee dagen aanwezig op de campus van Universiteit Twente om in contact te komen met studenten, alumni en PhD'ers.

Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie van de beurs!

Prof.dr. Thom Palstra
Rector Magnificus Universiteit Twente
format_quoteBenut de kansen die de Bedrijvendagen Twente jou biedt. Het gaat om jouw toekomst!format_quote

Maak nu een account aan!

Het is op het moment helaas niet mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten, maar je kunt al wel vast een account aanmaken voor komende editie.

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?