Aftermovie Carrière-
beurs

Bekijk hier de aftermovie van de Carrièrebeurs van editie 2017!

Bedrijfsaanmelding
is gesloten
Studentaanmelding
is gesloten

Organiseer jij editie 2018 van de Bedrijvendagen?

Voor het collegejaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar zes nieuwe bestuurders! Wil jij tijdens je studententijd eens bezig zijn met iets anders dan studeren en dingen leren die je niet in je studieboeken vindt? Lijkt het jou leuk om samen met vijf medestudenten verantwoordelijk te zijn voor de organisatie van een groot evenement? Dan is een bestuursjaar bij de Bedrijvendagen Twente wellicht iets voor jou! Klik hier voor meer informatie!

Je kunt vanaf 10 april solliciteren voor één of meerdere functies. Dit kun je doen door je cv en een motivatiebrief naar info@bedrijvendagentwente.nl te sturen.
De sollicitatiedeadline is 24 april.

Aftermovie
Carrièrebeurs 2017

Op 1 en 2 maart vond de jaarlijkse Carrièbeurs van de Bedrijvendagen Twente plaats. Ruim 150 bedrijven waren verspreid over twee dagen aanwezig op de campus van Universiteit Twente om in contact te komen met studenten, alumni en PhD'ers.

Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie van de beurs!

Prof.dr. Thom Palstra
Rector Magnificus Universiteit Twente
format_quoteBenut de kansen die de Bedrijvendagen Twente jou biedt. Het gaat om jouw toekomst!format_quote

Maak nu een account aan!

Het is op het moment helaas niet mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten, maar je kunt al wel vast een account aanmaken voor komende editie.

Bedrijvendagen verbindt!

Welkom op de website van de Bedrijvendagen Twente. Tijdens de Bedrijvendagen aan de Universiteit Twente wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats op en rond de campus van de Universiteit Twente.

Waarom meedoen?